Team Building la munte – Piatra Craiului, Plaiul Foii, Zarnesti

Va oferim programe de team building la munte la pensiunea Taverna Pietrei Craiului.
Pensiunea unde se va efectua cazarea este localizata la poalele masivului Piatra Craiului, la o distanta de 5 km de intrarea in orasul Zarnesti, pe drumul ce duce spre Plaiul Foii.

Masivul Piatra Craiului

Masivul Piatra Craiului este situat in Carpatii Meridionali si, impreuna cu masivul Bucegi, margineste pasul Rucar-Bran. Este unic prin structura sa, fiind alcatuit din straturi verticale de calcar ce formeaza o creasta de 22 kilometri lungime. Datorita alcatuirii petrografice din roci calcaroase, in Masivul Piatra Craiului apar numeroase formatiuni carstice precum Cheile Dambovicioarei si Pestera Dambovicioarei. Alte astfel de fenomene carstice sunt si Prapastiile Zarnestilor, Fantanile Domnilor, Moara Dracului, Cerdacul si Pestera Stanciului. Marele Grohotis, reprezinta o panza de pietre instabile cu o lungime de 4 km.
Masivul Piatra Craiului are o suprafata de aproximativ 200 km 2. Masivul atinge 2000 de metri altitudine in 7 varfuri: Vf. Padina Popii (2025 metri), Vf. Timbalul Mare(2177 metri), Varful dintre Timbale (2170 metri), Vf. Ascutit (2150metri), Vf.Sbirii(2220), si Varful La Om, unde este atinsa altitudinea maxima de 2244 metri. Datorita lungimii, altitudinii si diversitatii peisajului, Piatra Craiului este considerat unul dintre cele mai spectaculoase masive muntoase din Romania.
Masivul este impartit in trei subunitati distincte: Piatra Craiului Mare, Piatra Craiului Mica si Pietricica.

Team Building munte

In cadrul programelor de Team Building munte puteti participa la activitati ce urmaresc ajutarea membrilor firmei sa lucreze in echipa. Team building-ul presupune atat un efort fizic cat si o provocare mentala, menite sa intareasca coeziunea grupului.
Activitati team building munte,Piatra Craiului:

    foc de tabara

  • echitatie (calarie)
  • alpinism
  • drumetii montane in Rezervatia Piatra Craiului
  • vizitarea atractiilor turistice din zona: Coltul Chiliilor si Prapastiile Zarnestilor
  • mountain bike
  • plimbari cu carutele in comunele din apropiere
  • activitati indoor: fotbal de masa, dart, tenis de masa
  • foc de tabara