Guest Book

Februarie 16, 2011 / Daniel
ceva de vis … din toate punctele de vedere… iar gazdele deosebite …merita sa petreci un sejur in aceasta locatie ,sigur te vei simti minunat..

Martie 31, 2011 / Dan
Sunt familiarizat cu zona Pietrei Craiului si nu ma indoiesc ca si aici, la aceasta locatie, totul este minunat. Ma bucur ca exista o alternativa de cazare potrivita, la granita cu P.N Piatra Craiului. Felicitari propietarilor si numai bine.

Iunie 25, 2011 / Richard Porter
With our friends, John and Dorothy Casey we spent a wonderful week here in June. The hay meadows around the taverna were amazing for wild flowers -we would challenge anyone to find richer meadows anywhere in Europe. We came to the Pietrei Craiului National Park to enjoy its birds, butterflies and flowers – and it exceeded all expectations. The taverna made an ideal base and Gabby and his staff made us so welcome with their endearing hospitality.

Septembrie 24, 2011 / Bianca
E o locatie perfecta, e cazarea perfecta: la munte, in aer curat, cu oameni speciali, ti se ofera mancare pe saturate, si nu in ultimul rand nu ai cum sa te plictisesti. Asteptam oferte pentru Craciun si Revelion.

Septembrie 26, 2011 / Marius
Un loc mununat,o persoana minunata…au reusit sa faca un mic eden intr-un colt al pietrei craiului. Urez numai bine la sef bucatar si tot personalului de acolo…am facut un craciun si un REVELION minunat in 2010-2011….sper ca anu acescta o sa fie si mai multa lume si la fel de multa distractie.

Decembrie 17, 2012 / Rares
Am fost in decembrie la cel mai tare team building … singuri pe o raza de trei km.. nu ne-a deranjat nimeni. Foc de tabara superb, peisaj la fel. Gazde primitoare si mancare traditionala excelenta. Am vrut sa merg si de revelion cu un grup, dar aveau deja ocupat din octombrie… cu prima ocazie poposesc din nou la ei.

Decembrie 28, 2012 / Ioana
Craciun la Taverna..tare. Cu brad , cu mos, cu porc si tuica fiarta. Ce sa mai zic de pomana porcului pregatita la tuci afara. de revenit

Aprilie 16,2013/ Bogdan
Am fost saptamana trecuta la un “drink building” la Taverna. Totul la superlativ. Intr-o zona cu totul fermecatoare, departe de galagia si haosul din alte statiuni, am petrecut cum am vrut noi. Sper sa ma reintorc repede cu firma sau cu familia. Bravo Taverna.

Noiembrie  09,2013 / Daniel
In urma cu doua sptamani am petrecut cel mai tare “Drink building” la Taverna. Cu de toate.. si mancare buna pe saturate si libertate si.. de toate de fapt . Chiar merita … sper sa ne intoarcem si in primavara la o noua petrecere  adevarata cu firma. Mai rar asa. Multumim Taverna si bafta in continuare

Mai 14, 2014 / Mihaela & CO
Am ramas impresionati cam de tot: peisajul te lasa cu gura cascata, nu te deranjeaza nimeni si  team building ul nostru a iesit aproape perfect. Oameni isi dau silinta ca totul sa iasa cel mai bine; bucatele ca la mama acasa, dar risti sa te ingrasi daca stai prea mult :-). Merita macar sa ajungeti la Taverna si sa va convingeti singuri.